18
دسامبر

سمعک وایرلس و شنوایی دوگوشی

سمعک وایرلس دارای تکنولوژی هوشمند می باشد . این بدین معناست که سمعک های wireless برخی خصوصیات دستگاه شنوایی انسان مانند پردازش دو گوشی را می توانند شبیه سازی کنند ، در شرایطی که در هر دو گوش مورد استفاده قرار بگیرند .

سمعک وایرلس

سمعک وایرلس از نسل سمعک های هوشمند می باشد که از تکنولوژی وایرلس یا بی سیم استفاده می کند. این سمعک تمامی ویژگی های یک سمعک هوشمند و فوق هوشمند را دارد. سمعک وایرلس با شبیه سازی عملکرد گوش طبیعی می تواند پردازش شنیداری دوگوشی را بهتر و دقیق تر انجام دهد.

در حالت عادی هر سمعک بر روی گوش به عنوان یک واحد مجزا عمل می کند. تکنولوژی وایرلس باعث می شود تا سمعک های موجود بر روی هر دو گوش بوسیله فناوری وایرلس باهم مرتبط شوند و اطلاعات همدیگر را دریافت کنند و در واقع عملکرد شنوایی گوش طبیعی را برروی فرد بیمار شبیه سازی نماید.

پردازش دو گوشی

پردازش دو گوشی را می توان مهم ترین مزیت سمعک های وایرلس دانست. انسان برای مکان یابی و یافتن جهت منبع صوت در محیط نیاز به اطلاعات همه جانبه از همه جهات محیط اکوستیکی خود دارد. این اطلاعات در سطح بالاتر مناطق شنوایی باهم ترکیب می شوند و مغز با توجه به این اطلاعات می تواند محل منبع صوتی را تشخیص دهد. فردی که دچار کاهش شنوایی باشد ممکن است از این خصوصیت دستگاه شنوایی محروم باشد. سمعک دوگوشی بدون وایرلس باعث می شود تا اطلاعات هر سمعک به صورت مجزا به گوش برسد و ممکن است این اطلاعات باهم تداخل نمایند.

 

مزایای پردازش دو گوشی عبارتند از :

  • درک بهتر سیگنال گفتار
  • وضوح بیشتر در صدای دریافتی
  • مکان یابی بهتر و دقیق تر منبع صوت
  • بالا رفتن میزان رضایت مندی بیمار از سمعک
  • احساس شنیدن صدای طبیعی تر در کاربر سمعک

افراد کم شنوا در استفاده از تلفن، موبایل، mp3،تلویزیون و دیگر وسایل شنیداری با محدودیت مواجه هستند. با استفاده از تکنولوژی وایرلس بیمار می تواند بدون سیم و دیگر وسایل جانبی از تلویزیون و دیگر وسایل شنیداری استفاده کند. سرعت تبادل اطلاعت در چنین مواقعی بالاست و تداخل دیگر امواج و عوامل مزاحم کمتر است.

قیمت سمعک وایرلس

سمعک وایرلس نیز مانند سمعک دیجیتال و اناوگ دارای قیمت های متعددی می باشد. این سمعک ها که از نسل دوم سمعک های فوق هوشمند دیجیتال می باشند دارای بالاترین قیمت در بین سمعک های دیجیتال می باشند. قیمت بالای انها متناسب با کارایی بالای انهاست. قیمت سمعک وایرلس برندهای مختلف باهم متفاوت است و هم چنین تعداد باند و کانال نیز بر قیمت تاثیر دارد.

 

به صورت کلی میتوان بعضی از ویژگی های مهم سمعک وایرلس را در موارد زیر خلاصه کرد:

  • پردازش دو گوشی
  • ردیابی اتوماتیک سیگنال گفتاری
  • قابلیت ارتباط با وسایل جانبی شنیداری
  • قابلیت تنظیم بوسیله کامپیوتر
  • صدای طبیعی
  • افزایش درک گفتار
  • قابلیت ارتباط همزمان بین دو سمعک
  • تنظیم اتوماتیک صدا در محیط های مختلف
  • افزایش نسبت سیگنال به نویز

شنوایی دو گوشی در سمعک های وایرلس

سمعک وایرلس از نسل سمعک های هوشمند می باشد که از تکنولوژی وایرلس یا بی سیم یهره می برد. تکنولوژی وایرلس باعث ارتباط هر دو سمعک موجود بر روی گوش بدون وجود سیم می شود. شنوایی دو گوشی باعث می شود تا فرد با شنوایی طبیعی بتواند از وجود هر دو گوش خود بهره ببرد.

کم شنوایی باعث نقص در شنوایی دو گوشی می شود. سمعک های موجود بر روی دو گوش با همدیگر ارتباط برقرار می کنند و اطلاعات خود را به اشتراک می گذارند. ارتباط بی سیم باعث می شود تا میزان رضایت از سمعک وایرلس بالا رود. امروزه برندهای مختلف دارای سمعک های هوشمند وایرلس می باشند. سمعک وایرلس دارای ویژگیهای متعددی می باشد که از آن جمله می توان به موارد زیر اشاره کرد:

 

ردیف ویژگی مزیت
1 برنامه شنیداری هوشمند طراحی شده برای محیط های مختلف
2 توانایی ارتباط با موبایل هوشمند ارتباط با موبایل هوشمند از طریق اپلیکیشن
3 کنترل ولوم سمعک به شیوه وایرلس تنظیم ولوم سمعک به شیوه وایرلس
4 کنترل فیدبک شناسایی و کنترل فیدبک در سمعک
5 حذف نویز حذف نویز و کمک به بهبود کیفیت و وضوح گفتار
6 پردازش دو گوشی کمک به شنوایی دو گوشی و بهتر شنیدن اصوات
7 ضد آب بودن استفاده در محیط های مختلف شنیداری
8 وایرلس استفاده از بلوتوث برای ارتباط با سمعک دیگر

 

تکنولوژی اپل و سمعک های بی سیم بلوتوث دار

اپل اتصال بلوتوث خاصی را با سمعک ثبت کرده است تا برخی از سمعک ها بتوانند مستقیماً با پلتفرم iOS که دستگاه های iPhone ، iPad و iPod Touch را اجرا می کند ارتباط برقرار کنند.

این فناوری به گونه ای طراحی شده است که به دستگاه ها اجازه می دهد بدون فشار زیاد بر توان باتری ، مستقیماً به آنها متصل شوند. اکثر تولیدکنندگان سمعک سمعک هایی را منتشر کرده اند که از این فناوری بلوتوث استفاده می کنند و با نام Made for iPhone ed به بازار عرضه می شود. برای مشاهده لیست فعلی سمعک های خاص که با سیستم عامل iOS سازگار هستند ، از وب سایت اپل دیدن کنید.

ارتباط سمعک های وایرلس با گوشی های اندروید

گوگل در حال توسعه یک استاندارد سازگاری سمعک مشابه اپل برای پلتفرم اندروید است . و چندین مارک سمعک می توانند با استفاده از نسخه های 10.0 یا بالاتر به تلفن های مبتنی بر Android متصل شوند.

تنظیم سیگنال صوتی بر روی سمعک های وایرلس

کاربر سمعک می تواند سیگنال صوتی را برروی یک یا هر دو سمعک دریافت نماید . این امکان خوبی را برای کاربر فراهم می کند که که صدای دریافتی را بر روی هر دو سمعک داشته باشد و یا اینکه از طریق یک سمعک صدای مد نظر خود را گوش دهد و از طریق سمعک دیگر به صدای محیطی که در آن قرار دارد متمرکز شود .

مدیریت دریافت چندین سیگنال صوتی در سمعک های بلوتوث دار

مدیریت دریافت چندین سیگنال صوتی در سمعک های بلوتوث دار باعث انعطاف پذیری این محصولات شده است . در نظر بگیرید که در حال گوش دادن به موسیقی مورد علاقه خود هستید یک تماس با تلفن همراه شما برقرار می شود ، موسیقی به طور موقت قطع شده و امکان پاسخگوئی به تماس تلفنی فراهم می شود .

بلوتوث یک پروتکل استاندارد

بلوتوث یک پروتکل استاندارد صنعت الکترونیک است. این فقط مختص یک سازنده سمعک یا سمعک خاص نیست ، بنابراین یکنواختی در نحوه عملکرد آن در همه دستگاه ها وجود دارد. این پلت فرم قبلاً آزمایش شده و اصلاح شده است ، زیرا سالهاست که در صنعت تلفن همراه مورد استفاده قرار می گیرد .اتصال بلوتوث ایمن است و هیچ تداخلی وجود ندارد.

تقویت سیگنال به نویز در سمعک های wireless

فناوری بلوتوث این قابلیت را دارد که نسبت سیگنال به نویز را بهبود بخشد و بازخورد میکروفون را حذف کند زیرا سیگنال میکروفون را دور زده و مستقیماً وارد پردازنده سمعک می شود.