سمعک وایرلس یا بی سیم

سمعک وایرلس یا بی­سیم نوع جدیدی از سمعکهایی هستند که به افراد مبتلا به کم شنوایی طیف وسیعی از مزایایی را ارائه می دهد که فرد به کمک آن می­تواند به راحتی با دنیای اطراف خود ارتباط برقرار نماید. یکی از این مزیتها شنوایی دوگوشی می باشد .

سمعک وایرلس چگونه عمل می کند

درون این سمعک­ها قطعه­ وایرلس یا تراشه بلوتوث قرار می­گیرد که به صورت بی سیم و با تبادل فرکانسی به دستگاه­های بلوتوثی مانند تلفن همراه هوشمند، تلویزیون، لپ تاپ و سایر دستگاه های بلوتوثی متصل می­شود.

سمعک با اتصال به دستگاه­های بلوتوثی به یک هدست بی سیم تبدیل شده و به کاربران امکان برقراری تماس های تلفنی، پخش موسیقی و یا تماشای تلویزیون را مستقیما توسط سمعک می­دهد، بدون اینکه اطرافیان صدا را بشنوند.

سمعک بی سیم و شنوایی دوگوشی

سمعک های بی سیم رویای شنوایی دو گوشی را تحقق بخشیدند . شنوایی دو گوشی در حقیقت مکانیزم طبیعی دستگاه شنوایی انسان می باشد که کیفیت دریافت صدا به خصوص در محیط های پر سر و صدا را تقویت می کند .

به طور ساده وخلاصه کاربرانی که از ۲ سمعک وایرلس استفاده می کنند می توانند از مزایای شنوایی دوگوشی به لطفا تکنولوژی تعبیه شده در این نوع سمعکها بهره ببرند .

امنیت در سمعک وایرلس

این سمعک­ها از طریق امواج رادیویی با دستگاه­های دیگر ارتباط برقرار می­کنند که امواجی بی­خطر بوده و هیچ گونه آسیبی به بدن ما وارد نمی سازند.

مزایای سمعک­های وایرلس

سمعک وایرلس دارای مزیتهای زیادی است در حقیقت در عصری که بسیاری از وسایل و دستگاهها که استفاده می شوند مجهز به تکنولوژی وایرلس هستند، دیگر گریزی از آن نمی باشد .

مزیتهای سمعکهای وایرلس عبارتست از :

  1. بدون سیم و اتصال غیر­قابل دید :

    یکی از مهم ترین مزیتهای سمعکهای بی سیم، نبود هیچ رابط و سیم آزاردهنده ای برای اتصال به دستگاه های دیگر است.

  2. اتصال سریع و آسان :

    شما می توانید به راحتی و به سرعت سمعک خود را به سایر دستگاه های بلوتوثی متصل نمایید.

    توجه داشته باشید که فاصله ی سمعک با دستگاه مورد نظر باید 10 متر یا کمتر باشد در غیر اینصورت برقراری ارتباط دشوار خواهد بود . همچنین لازم است هنگام برقراری ارتباط با دستگاه­های دیگر، ابتدا سمعک خود را روشن و خاموش نمایید.

  3. مکالمات تلفنی راحت :

    با اتصال سمعک بی سیم به تلفن همراه هوشمند خود، سمعک به حالت هندزفری تبدیل شده و به راحتی می توانید به تماس های خود تنها با یک ضربه بر روی تلفن پاسخ داده و صدا را مستقیما در سمعک خود دریافت نمایید، بدون اینکه نیاز به قرار دادن تلفن بر روی گوش خود داشته باشید.

    با این اتصال شما مکالمات را بسیار واضح و شفاف می¬شنوید و در عین حال از صدای محیط اطراف نیز آگاهی دارید.

  4. تماشای تلویزیون :

    بدون سمعک های بی سیم ممکن است شما برای تماشای تلویزیون ناچار به افزایش صدای آن باشید که ممکن است منجر به آزار اطرافیانتان گردد، اما با استفاده از سمعکهای بی سیم شما سمعک خود را مستقیما به تلویزیون متصل کرده و صدای آن را در سمعک خود می¬شنوید، حال میتوانید صدای تلویزیون را در سمعک خود کنترل نمایید بدون اینکه نیاز باشد ولوم تلویزیون را افزایش دهید و در عین حال اطرافیان از تنظیم صدای دلخواه خود در تلویزیون لذت می برند.

    لازم به ذکر است برای اتصال سمعک به صورت بی­سیم به تلویزیون، به یک تبدیل مخصوص نیاز دارید.

  5. گوش دادن به موسیقی :

    سمعک بی سیم را به راحتی به تلفن همراه و یا دستگاههای پخش کننده موسیقی متصل کنید و با استفاده از سمعک خود از گوش دادن به موسیقی لذت ببرید بدون اینکه اطرافیان صدای آن را بشنوند. در این حالت همزمان با گوش دادن به موسیقی می توانید صدای محیط اطراف را نیز دریافت نمایید.

  6. فناوری تله کویل :

    سمعک های بی سیم دارای فناوری تله کویل هستند که در محیط های بزرگ مغناطیسی مانند سالن های سخنرانی، تالارها، سالن های تئاتر و سینما و در فرودگاه ها یافت می شوند، تله کویل با اتصال به حلقه های شنوایی موجود در این محیط ها، صداها را مستقیما به سمعک شما منتقل خواهد کرد و صدای واضح تری بدون نویز پس زمینه ارائه می دهد.

  7. افزایش کیفیت صدا :

    سمعکهای بی سیم دارای فناوری های پیشرفته ای مانند میکروفن های جهت دار، مدارهای کاهنده نویز محیط هستند که وضوح و کیفیت صدا را افزایش می دهند و در عین حال در جهت یابی صدا هم تاثیر بسزایی دارند.

  8. کنترل و شخصی سازی :

    سمعک های بی سیم با قابلیت های خود باعث راحتی کاربران شده اند و با استفاده از آنها دیگر نیاز به تغییر تنظیمات به صورت دستی و از طریق کنترل های روی سمعک نیست. با اتصال سمعک به تلفن همراه خود، از طریق برنامه های اختصاصی می توانید صدا را تنظیم کنید، برنامه ی سمعک را تغییر دهید، زیر و بمی صدا را تغییر و یا سمعک را در حالت بی صدا قرار دهید.

  9. باتری های قابل شارژ :

    سمعک های بی سیم جدید، اغلب با باتری های قابل شارژ عرضه می شوند که مشکل خرید و تعویض مداوم باتری ها را از بین برده اند. این سمعکها به راحتی با قراردادن سمعک بر روی شارژر مخصوص، شارژ خواهند شد. عدم نیاز به خرید باتری هم موجب صرفه اقتصادی خواهد شد.

  10. کنترل از راه دور :

    یکی دیگر از ویژگی های سمعکهای بی سیم، قابلیت کنترل از راه دور است. شما می توانید در صورتی که شرایط مراجعه به شنوایی شناس خود را برای انجام تنظیمات سمعک ندارید، از راه دور و با برنامه های اختصاصی با متخصص خود ارتباط برقرار نمایید تا شنوایی شناس شما تنظیمات را از طریق اپلیکیشن انجام داده و به صورت بی سیم بر سمعک شما اعمال نمایند.

  11. شنوایی دو گوشی :

    در صورت استفاده از سمعک های بی سیم برای هر دو گوش، دو سمعک شما از طریق بیسیم با یکدیگر ارتباط برقرار خواهند کرد که به وسیله ی آن، صدایی که از یک سمت دریافت می شود به صورت کاملا واضح و بدون تاخیر زمانی در سمعک دیگر نیز شنیده می شود. همچنین با کم و زیاد کردن صدا و یا تغییر برنامه ی سمعک با کنترل های روی یک سمعک، تنظیمات سمعک دیگر نیز تغییر خواهد کرد.

  12. هوش مصنوعی :

    در جدیدترین نوع سمعک¬های بی سیم معرفی شده در دنیا، هوش مصنوعی با پردازش هوشمندتر استفاده از سمعک را برای کاربر بسیار راحت می سازد و قابلیتهای جدیدی همچون استفاده از منشی همراه را دارد که به کاربر اجازه می دهد .

    در هر ساعتی از شبانه روز مشکلات سمعک خود را در برنامه اختصاصی مطرح کرده و راهکار لازم برای رفع آن را دریافت نماید و در صورت نیاز تغییراتی در سمعک فرد به صورت خودکار انجام خواهد شد.

  13. پایش سلامت :

    ویژگی جدیدی که در سمعک های بی سیم ارائه شده است، فناوری پایش سلامت است، در مدتی که سمعک در حال استفاده است، ضربان قلب و تعداد قدم های فرد نیز محاسبه می گردد و در حافظه ی سمعک ذخیره خواهد شد.

  14. آلارم افتادن :

    این ویژگی در برخی از سمعک های بی سیم وجود دارد که در صورتی که کاربر سمعک بر روی زمین بیفتد به مخاطبینی که از قبل بر روی تنظیمات سمعک ذخیره شده است، پیامی مبنی بر سقوط فرد و لزوم کمک به این فرد ارسال خواهد شد.

در نظر داشته باشیم مزایای فراوانی که تکنولوژی وایرلس به ارمغان آورده است به صورت مستقیم و ملموسی می تواند بر قیمت سمعک وایرلس تاثیرگذار باشند .

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *