سمعک بلوتوثی

سمعک بلوتوثی


سمعکهای بلوتوثی ، انقلابی در صنعت شنوایی ایجاده کرده اند. این سمعک ها به صورت بی سیم با سایر دستگاه های دارای بلوتوث ، از طریق تبادل امواج رادیویی با فرکانس بالا، برای رساندن صدا به گوش فرد ارتباط برقرار می کنند.

سمعکهای بلوتوثی چگونه کار می کنند؟

 این سمعکها می‌توانند به تلفن هوشمند، لپ‌تاپ، تلویزیون یا دستگاه های واسطه متصل شوند و با پخش مستقیم صدای رسانه ها در سمعک، همانند یک هدفون و هندزفری عمل نمایند، بنابراین فرد میتواند به راحتی صدا را کنترل کند، به موسیقی گوش دهد و یا تماس تلفنی برقرار نماید.

همچنین بلوتوث به تلفن همراه اجازه می دهد تا به عنوان یک کنترل از راه دور برای سمعک های شما استفاده شود و بسیاری از آنها امکان کنترل صدا و برنامه ها را فراهم می کنند و حتی امکان انجام برخی از تنظیمات دقیق را به کاربر میدهد.

سازگاری با گوشی های هوشمند

سمعک های بلوتوثی می توانند مستقیماً به بسیاری از تلفن های هوشمند متصل شوند، اما نه همه ی آنها. برای اتصال تلفن هوشمند به سمعک، گوشی هوشمند شما باید از نظر نرم‌افزار و سخت‌افزار الزامات کلی برای این اتصال را داشته و با برند سمعک شما نیز سازگاری لازم را داشته باشد.

به طور معمول کاربران آیفون برای اطمینان از سازگاری، به یک مدل آیفون 5 و یا جدیدتر با iOS 7 یا بالاتر نیاز دارند. کاربران اندرویدی برای اتصال به سمعک به نسخه عامل 8 و بالاتر نیاز خواهند داشت.

برای اطلاع از سازگاری تلفن همراه هوشمند با سمعک حتما از شنوایی شناس خود مشورت گرفته و در وب سایت برند سمعک مورد نظر خود بررسی کنید تا مطمئن شوید تلفن و سمعک شما با هم سازگار باشند.

دستگاه های پخش واسطه

توجه داشته باشید که حتی اگر سمعک شما می تواند با تلفن شما جفت شود، ممکن است قابلیت پخش مستقیم در سمعک را نداشته باشید. پخش مستقیم بلوتوثی یک ویژگی در حال تکامل است و محدودیتهای فناوری هنوز وجود دارد. در این حالت باید از دستگاه های پخش واسطه استفاده نمایید تا بتوانید صدای رسانه ها را در سمعک خود داشته باشید.

همچنین برای کسانی که از تلفن های هوشمند قدیمی یا سمعک های غیر بلوتوثی استفاده می کنند، دستگاه های واسطه ای در دسترس هستند که صدای رسانه ها را مستقیما به سمعک شما انتقال میدهند.

مزایای سمعکهای بلوتوثی

سمعک های بلوتوثی دارای چندین مزیت کلیدی هستند که می توانند زندگی افراد کم شنوا را تغییر دهند، در ادامه به برخی از این مزایا اشاره مینماییم:

  • کنترل صدای سمعک:
    هنگام استفاده از سمعکهای بلوتوثی ، میتوانید نرم افزارهای مخصوص برند سمعک خود را بر روی تلفن همراهتان نصب نمایید تا براحتی بتوانید صدای سمعک خود را کنترل کنید. مانند تغییر ولوم ، تغییر زیر و بمی، تغییر برنامه، بی صدا کردن سمعک و ..

  • گوش دادن شخصی:
    یکی از مزایای سمعکهای بلوتوثی، شخصی سازی آن است.سمعک‌های شما نه تنها همانند هندزفری عمل می نمایند، بلکه صدای دریافتی از دستگاه های دیگر را مطابق شنوایی شما تنظیم نموده و به گوش ارائه میدهند،. اگر به صدای بلندتر در یک گوش نیاز دارید یا به تقویت بیشتر صداهای با فرکانس بلند در گوش دیگر نیاز دارید، موسیقی که در گوش شما پخش می شود با نیازهای شنوایی شما مطابقت دارد.

  • ارتباط دو گوشی:
    یکی دیگر از مزایای فناوری بلوتوثی، شنوایی دو گوش است. با استفاده از بلوتوث، دو سمعک شما می توانند با هم ارتباط برقرار کنند. ممکن است صدایی را از یک طرف بشنوید، اما فناوری بلوتوث صدا را به گوش دیگرتان هم می‌فرستد، بنابراین می‌توانید با هر دو گوش به وضوح بشنوید و از گفتار با کیفیت بالاتر و جهت یابی بهتر صداها لذت خواهید برد. شنوایی دو گوش همچنین به شما امکان می دهد مکالمات تلفنی را در هر دو گوش بشنوید، بنابراین نیازی به تلاش برای شنیدن صدای فرد در آنسوی خط نخواهید داشت.

  • کیفیت صدای بهتر:
    وقتی از سمعکهای دارای بلوتوث استفاده می کنید، بهترین کیفیت صدا را تجربه خواهید کرد. از آنجایی که می‌توانید صدا را مستقیماً در گوش خود پخش کنید، هیچ صدای سوت و یا بازخوردی نمی‌شنوید و می‌توانید روی آنچه می‌خواهید بشنوید تمرکز کنید. سیگنال های بلوتوثی بسیار پایدار هستند و برخلاف تلفن همراه شما که گاهی اوقات قطع و وصل می شود، فناوری بلوتوثی از چندین کانال برای جلوگیری از تداخل یا بی ثباتی سیگنال استفاده می کند.

    گوش دادن پیشرفته در محیط های پر سر و صدا یکی دیگر از مزایای سمعک بلوتوثی برای بهبود کیفیت صدا است. این فناوری به کاربران امکان می دهد با تنظیمات  نویز پس زمینه بر روی مکالمات تمرکز نمایند.

  • پخش مستقیم صدای رسانه ها:
    این سمعک ها به عنوان یک هدفون عمل می نمایند و صدا را از دستگاه شما مستقیماً به سمعک شما منتقل می کنند.

  • شنیدن صدای رسانه فقط در سمعک:
    با اتصال بی سیم سمعک با دستگاه های بلوتوثی، میتوانید به نحوی تنظیمات را تغییر دهید که صدای رسانه را فقط در سمعک خود داشته باشید بدون اینکه اطرافیانتان صدای رسانه ها را بشنوند و موجب نارضایتی دیگران گردد.

  • برقراری ارتباط تلفنی:
    آیا در شنیدن مکالمات تلفنی مشکل دارید؟ اگر در تلاش هستید که بفهمید مخاطب شما در آن طرف خط چه می گوید، سمعک بلوتوثی می تواند به شما کمک کند. با استفاده از سمعک بلوتوثی دیگر نیازی نخواهید داشت که گوشی را در مقابل سمعک خود نگه دارید یا صدای فیدبک در سمعک خود داشته باشید، صداها مستقیماً در هر دو سمعک شما پخش می شود و می توانید از تماس های تلفنی با وضوح بالا لذت ببرید.

معایب سمعکهای بلوتوثی

سمعکهای بلوتوثی علاوه بر مزایای متعدد دارای محدودیتهای نیز میباشند که در نتیجه استفاده از آنها برای تمام افراد توصیه نمیگردد.

  • قیمت سمعک بلوتوثی :
    معمولا سمعک های بلوتوثی نسبت به سمعک های غیر بلوتوثی اندکی قیمت بالاتری خواهند داشت.

  • مصرف باتری:
    سمعک های بلوتوث ممکن است باتری را نسبت به سمعکهای غیر بلوتوثی سریع تر تخلیه کنند. با این حال، پیشرفت های اخیر منجر به طراحی‌های کم مصرف تر و توسعه باتری ها با ماندگاری بیشتر شده است.

  • بزرگ تر بودن سایز سمعک:
    تمام دستگاه های بلوتوث دارای سخت افزاری برای انتقال سیگنال هستند. این سخت افزار فضایی را داخل بدنه سمعک اشغال می کند، که در نتیجه موجب افزایش سایز سمعک نسبت به سمعک های غیربلوتوثی خواهد شد.

سمعک بلوتوث دار مناسب است یا نه ؟

سمعک بلوتوث دار اگرچه ممکن استد دارای قیمت بالاتری نسبت به سایر سمعکها داشته باشند ، اما در دنیای تکنولوژی امروز که بسیاری از وسایل کاربردی به صورت بیسیم و وایرلس هستند یک ضرورت محرض و محتوم می ابشد .

امکانات فراوانی که این تکنولوژی در اختیار کاربر سمعک می گذارد می تواند میزان کیفیت سطح زندگی را به نحو چشمگیری بالاتر ببرد .

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *