استریمینگ در سمعک

استریمینگ در سمعکها در واقع انتقال مستقیم صدای رسانه ها از دستگاه های الکترونیکی مانند تلفن همراه ، تلویزیون یا رایانه به سمعک میباشد. در این نوع اتصال صدا در رسانه مربوطه پردازش شده و مستقیما به سمعک ارسال میشود و سمعک بدون اینکه پردازشی بر روی صدای دریافت شده انجام دهد، صدا را پخش خواهد کرد.

پس با پخش صدا برای سمعک، شما می توانید دستگاه های دارای بلوتوث را طوری تنظیم نمایید که صدای آنها را مستقیما در سمعک خود بشنوید.

فناوری استریم در سمعک

این فناوری به افراد دارای کم شنوایی اجازه میدهد تا به راحتی به موسیقی گوش داده، برنامه های تلویزیونی را تماشا کرده و علاوه بر کنترل صدای سمعک توسط تلفن همراه، تماس های تلفنی خود را با کیفیت بالایی پاسخ دهند بدون اینکه صدا مخدوش و یا وضوح پایینی داشته باشد.

انواع تکنولوژی بی سیم در سمعکها

تکنولوژی بی سیم استفاده شده در سمعکها از دو نوع بلوتوثی و وایرلسی میباشد که هر کدام طول موج و فرکانس متفاوتی داشته و در نتیجه نحوه اتصالشان به دستگاه های بی سیم دیگر متفاوت خواهد بود.

انواع استریمینگ در سمعکها

دستگاه های الکترونیکی مانند تلفن همراه ، تلویزیون های اندرویدی و رایانه ها دارای قطعه بلوتوثی برای برقراری ارتباط بی سیم با سایر دستگاه های بلوتوثی میباشند ،لذا برای برقراری ارتباط سمعک با این دستگاه ها باید قطعه بلوتوثی در سمعک وجود داشته باشد. حال با توجه به این موضوع به بررسی انواع استریمینگ در سمعکها میپردازیم:

  1. استریم مستقیم :
    در استریمینگ مستقیم سمعک دارای فناوری بلوتوث بوده و در نتیجه به صورت بی سیم و بدون واسطه به دستگاه های دیگر وصل شده و صدا مستقیما از دستگاه منبع (مانند تلفن همراه یا تلویزیون) به سمعک منتقل میشود. در این نوع اتصال به دلیل نبود هیچ رابطی، کیفیت صدا بالاتر بوده و نیاز به حمل لوازم جانبی دیگر نمیباشد.

  2. استریم با لوازم جانبی :
    در برخی از سمعکهای قدیمی به جای تکنولوژی بلوتوثی از کویل وایرلس استفاده شده است که محدوده انرژی آن با محدوده انرژی بلوتوث متفاوت بوده و بنابراین قابلیت اتصال مستقیم به دستگاه های بلوتوثی را ندارد.

    در این سمعکها برای اتصال به دستگاه های بلوتوثی نیاز به رابطی است که محدوده فرکانسی وایرلس را به محدوده فرکانسی بلوتوث تبدیل کرده و از این طریق سمعک میتواند به دستگاه منبع متصل گردد.

    این دستگاه ها معمولا به شکل لوپ های گردنی و یا میکروفن هایی طراحی میگردند که ارتباط بین دو دستگاه وایرلسی و بلوتوثی را مقدور میسازند.

انواع لوازم جانبی

لوازم جانبی در برندهای  مختلف در انواع و اشکال مختلفی وجود دارند که هر کدام برای اتصال سمعک همان برند با دستگاه الکترونیکی مورد نظر کاربرد دارد. انواع لوازم جانبی برای اتصال سمعک به منابع دیگر به شرح زیر است:

  • دستگاه اتصال سمعک به تلفن همراه
  • دستگاه اتصال سمعک به تلویزیون
  • دستگاه اتصال سمعک به سیستم FM برای دریافت صدای مخاطب در سمعک(مناسب برای دانش آموزان و دانشجویان)
  • دستگاه اتصال سمعک به میکروفون(مناسب برای حضور فرد در جلسات)

برندهای مختلف سمعک با قابلیت استریمینگ

انتخاب یک سمعک با قابلیت استریمینگ، اولین قدم در جهت برقراری ارتباط بی سیم با دستگاه های الکترونیکی دیگر میباشد.در حال حاضر برندهای متفاوتی با جدیدترین فناوری های بی سیم طراحی و عرضه شده اند که کیفیت زندگی افراد کم شنوا را به طور قابل توجهی بهبود بخشیده اند.

در ادامه به برخی از برندهای مطرح دنیا که محصولاتی با قابلیت استریمینگ عرضه نموده اند اشاره مینماییم:

  • برند استارکی
  • برند فوناک
  • برند ریساند
  • برند اینترتون
  • برند اتیکون
  • برند ویدکس
  • برند سیگنیا

برای انتخاب بهترین سمعک با قابلیت استریمینگ باید به موارد دیگری همچون نوع و درجه افت شنوایی، سبک زندگی، بودجه و نوع و ورژن دستگاه منبع( مانند تلفن همراه و یا تلویزیون) برای بررسی سازگاری با سمعک مورد نظر ، توجه داشت. که این موارد را شنوایی شناس شما بررسی کرده و بهترین سمعک را مطابق با نیازهای شما انتخاب خواهد کرد.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *